023 56 10 733 info@fin-advies.nl

Verzekeringen

door | 24 apr 2017

Fin Advies werkt als zelfstandig en onafhankelijk bemiddelaar met vrijwel alle aanbieders van verzekeringen via een intermediairs- collectief genaamd DAK.

De Alles onder 1 DAK polis

Het pakket is het best te omschrijven als een zeer complete gezinspakketpolis met verzekeringen voor woonhuis + glas, inboedel, aansprakelijkheid, doorlopende reis/annulering, rechtsbijstand, verkeersschade en uitvaart. Ook kunt u een autoverzekering afsluiten (WA, beperkt en volledig casco, schade inzittenden en verhaal- of motorrijtuigrechtsbijstand). U heeft de keuze uit het afsluiten van het hele pakket zodat u één overzichtelijke polis heeft voor alle schades en onheil dat u en uw gezin zou kunnen treffen.

Ook bieden wij u de mogelijkheid de afzonderlijke verzekeringen via uw tussenpersoon af te sluiten. De dekkingen van de verzekeringen zijn onderling heel goed op elkaar afgestemd. En voor de woonhuis en inboedelverzekeringen geldt dat u gegarandeerd nooit meer onderverzekerd bent. Ongeacht de werkelijke waarde krijgt u een volledige schadevergoeding tot het op de polis vermelde maximum.

Complete dekkingen

U heeft de keuze uit twee dekkingen: ‘Compleet’ en ‘Optimaal’. Onder de naam ‘Compleet’ bieden wij u een zeer uitgebreide basisdekking aan tegen een scherpe premie. Wilt u een ruimere dekking, kies dan voor ‘Optimaal’.